Kuvaaja

Moikka!

Olen valokuvaaja Maria Ahokas. Savolainen juuriltani, mutta tällä hetkellä vaikutan Helsingissä. Koulutukseltani olen kuva-artesaani ja olen erikoistunut hääkuvaukseen. Kuvaan mielelläni muutakin ja rakastan lemmikkejä. Erityisesti koiria, joten minun kuvauksiin on siis lemmikit aina tervetulleita!
Valokuvaan missä on tarvetta, pääosin pääkaupunkiseudulla.
Ensiarvoisen tärkeää on valita kuvaaja tyylin ja henkilökemian perusteella. Jos olet rentoa ja luotettavaa kuvaajaa vailla, otappa yhteyttä – niin sovitaan kuvauksesta!

Asiakaspalautteita

” Siis en kestä <3 Niin hyvin saatu tuon päivän tunnelma kuviksi <3 Aivan ihania kuvia <3 <3 <3 Mie pillitän täällä, Maria kiitos<3 Ihan täydellisiä <3 <3 <3 Aivan liian ihania! Ihanasti saatu tunteet kahlittua kuviksi, en ois voinu parempia toivoa. ”
” Ihanaa!! Mä en kestä miten ihania nää kuvat on ja mies on myös super tyytyväinen. Kiitos, että olit meidän häitä kuvaamassa ja varmasti käännymme sun puoleen, kun sellaista
tarvetta on! <3 ”
” Et voi ees uskoa miten onnelliseksi meidät teet sun töillä! ”
” Nytten kun ollaan päästy ihastelemaan valokuvia niin pakko sanoa että olet tehnyt aivan upeaa työtä, vau! Kuvat ovat paremmat kuin osasin kuvitella!!! Olet onnistunut aivan täydellisesti ,myöskin kuvaamaan sellaisia tilanteita missä en ole edes huomannut että olet siinä! Olemme äärettömän tyytyväisiä! Olit kyllä nappivalinta valokuvaajaksi, et pelkästään taitojesi puolesta mutta olet myös äärettömän ihana ihminen! On satavarmaa että jos/kun tarvitsemme uudestaan valokuvaajaa olemme sinuun suoraan yhteydessä. ”